Coaching

Coaching

“Some people come in our life as blessings. Some come in your life as lessons.”

– Moeder Theresa

Wil je weten waar je talent, competenties en krachten liggen? Heb je hulp nodig bij het vinden van een nieuwe richting in je leven? Wil je inzicht in zaken die je belemmeren om je doel te bereiken? Versterken van je persoonlijk leiderschap helpt hierbij. Een coachtraject is een investering in jezelf, in je team om je talenten te vinden en doelen te verwezenlijken, voor werk en privé.

Iedere situatie, ieder doel en iedere persoon of team verdient een passende insteek. Het gaat om je passie, je kracht te ontdekken. Daarom is coachen altijd maatwerk. Aan de hand van concrete situaties uit de dagelijkse praktijk wordt tijdens het coachtraject onderzocht waar zowel je sterke punten, je talenten als je verbeterpunten liggen.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen vaak zelf het antwoord weten op hun vragen, maar niet altijd bij dit antwoord kunnen komen. Ik begeleid hen hierbij vanuit diep respect voor de innerlijke kracht van talenten en de vaak verborgen passie die mensen in zich hebben. Zowel individuen als teams zijn welkom.

Een coachsessie is praktijkgericht, waardoor het niet alleen om de inzichten draait, maar juist om het resultaat en de kwaliteit. Ik onderzoek patronen in gedrag die ten grondslag liggen aan je functioneren. Samen onderzoek je hoe je de niet effectieve denk- en gedragspatronen kan en wil doorbreken ten behoeve van het gewenste nieuwe resultaat. Zo vergroot je je accountability en neemt je eigenaarschap, zelfsturend, zelflerend en zelfoplossend vermogen toe.

Als (team)coach richt ik mij op de begeleiding en ontwikkeling van (management)teams en individuen naar persoonlijk leiderschap en het leiding geven aan veranderingen. Ik ga voor echtheid, oprechtheid en hecht waarde aan wat je lichaam voelt en zegt.